اعظمی گفت: تمهیداتی که توسط کمیسیون امنیتی و کشاورزی اندیشیده شده این بوده تا بودجه بیشتری از طریق تامین ارز به کمک بانک مرکزی در اختیار وارد کنندگان قرار گیرد که در ماههای سخت پیشرو مشکل افزایش قیمتها را نداشته باشیم و امیدواریم که با برنامه ریزیهای صحیح و بجا وزارت جهاد کشاوری این واردات محصولات به نتیجه برسد.
ذبیح الله اعظمی عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با راه آرمان اظهار کرد: متاسفانه وزارت جهاد کشاورزی و صمت در رابطه با سفارش و وارد کردن نهادههای دامی که نیاز بوده از خارج وارد شود با برنامه ریزی صحیحی روبرو نبوده است.
وی گفت: با توجه به اینکه قیمت گوشت مرغ، تخم مرغ، گوشت قرمز و لبنیات در اواخر سال ۹۹ افزایش پیدا کرد و در اوایل سال ۱۴۰۰ نیز تشدید شد.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی افزود: من به عنوان نماینده مردم باید بگویم سفره مردم در این رابطه کوچک شده و برخی از اقشار جامعه نیز قدرت خرید نه تنها گوشت قرمز که حتی گوشت مرغ را نیز ندارند.
اعظمی عنوان کرد: کمیسیون کشاورزی مجلس برای هر لیتر شیر نرخ ۶ هزار و ۴۰۰ تومان را مصوب و گزارش آن را نیز به ادارات مربوطه ارسال کرد، اما بخش خصوصی و انجمنهای صنفی دامداران بیان کردند که این مبلغ کفاف هزینههای آنها را در دامداری و فراهم کردن نهادهها نمیدهد.
وی خاطرنشان کرد: از طرفی این ۶ هزارو ۴۰۰ تومان نهایتا ۲ الی ۳ برابر دست مصرف کننده میرسد متاسفانه در اینجا دولت حمایت چندانی از تولید کننده و مصرف کننده نداشته است.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: بی برنامگی ها، ضعف مدیریت و دیرهنگام بودن ما در سفارش نهادههای دامی و اینکه در ۵۰ سال اخیر این همه کاهش نزولات آسمانی از جمله کاهش بارندگی و در نتیجه کاهش علوفه در مراتع و چراگاههای طبیعی باعث شده تا در تامین نهاده دامی مشکل داشته باشیم.
اعظمی عنوان کرد: تمهیداتی که توسط کمیسیون امنیتی و کشاورزی اندیشیده شده این بوده تا بودجه بیشتری از طریق تامین ارز به کمک بانک مرکزی در اختیار وارد کنندگان قرار گیرد که در ماههای سخت پیشرو مشکل افزایش قیمتها را نداشته باشیم و امیدواریم که با برنامه ریزیهای صحیح و بجا وزارت جهاد کشاوری این واردات محصولات به نتیجه برسد.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار ما مبنی بر اینکه شما به عنوان نماینده آیا میتوانید کاری کنید که مجوز سریعتر به دست مسئولین پشتیبانی امور دام کرمان جهت توزیع نهادهها برسد، اذعان کرد: در کمیسیون کشاورزی این موضوع به اطلاع معاونین وزیر رسانده شده است، اما متاسفانه در برخی از اقلام نهادهها ذخایر استراتژی نیز کاهش پیدا کرده است.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: ۳ میلیون تن نهاده در بنادر بوشهر دپو شده است و این موضوع حتما در هفته آینده که در دستور کار کمیسیون قرار دارد باز دنبال خواهیم کرد بویژه اینکه استان کرمان بعد از استان فارس دومین استان عشایری است.