صمد رنجبری با بیان اینکه ارزش صادرات امسال انجیر یک میلیون و ۴۴ هزار دلار بود،گفت: این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۲.۵ برابر افزایش داشته است.
وی گفت ، بازارهای هدف این محصول عمدتاً کشورهای جنوب شرق آسیا هستند و در نیمه اول سال جاری انجیرها به کشور سنگاپور صادر شد.
رنجبری اظهار کرد: میزان صادرات ملی و در سطح کشور این محصول در سال گذشته، ۱۴ هزار و ۳۰۰ تن به ارزش ۴۳ میلیون دلار بود و عمده محصول صادراتی متعلق به استان فارس میباشد که از سایر گمرکات کشور صادر میشود.
وی با بیان اینکه ۴۰ درصد از کل انجیر کشور در فارس تولید میشود، ابراز کرد: میزان تولید انجیر در این استان، بالغ بر ۳۸ هزار تن است که به لحاظ رتبه تولیدی، مقام نخست کشوری را دارد.
مدیر توسعه بازرگانی استان فارس بیان کرد: میزان تولید انجیر در سطح کشور، ۹۶ هزار تن و سطح زیرکشت آن نیز بالغ بر ۶۰ هزار هکتاراست.