کارشناس مسؤول زنبور عسل سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: تنها 5 درصد عسل استان به کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر میشود و در حال حاضر، در صدد هستیم عسل اصفهان را به اروپا نیز صادر کنیم.
سید محمد مهدی طبائیان، اظهار کرد: در استان بیشترین عسل در شهرستانهای نجف آباد، خوانسار و گلپایگان تولید میشود که هر سال نزدیک به ۵ هزار تن عسل تولید و از این مقدار تنها ۵ درصد به کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر میشود.
کارشناس مسؤول زنبور عسل سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان افزود: علت اینکه تنها ۵ درصد از عسل استان، به کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر میشود نبود متقاضی است، اما در حال حاضر در صدد هستیم که عسل اصفهان را به کشورهای اروپایی صادر کنیم.
وی با بیان اینکه استان تهران یکی از طرفداران عسل اصفهان است و به صورت مرتب به تهران عسل فرستاده میشود، عنوان کرد: با این که تنها ۵ درصد از عسل استان به کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر میشود، اما همین میزان نیز اثر خوبی در کمک به اقتصاد استان دارد.
طبائیان خاطرنشان کرد: در حال حاضر زنبورداران میتوانند به راحتی از سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان مجوز کوچ و استقرار بگیرند و هر مکانی را که برای تولید عسل مناسب بدانند مستقر شوند، اما مشکل اساسی آنها گرانی شکر و پایدار نبودن شرایط جوی آب و هوایی است.