در این مقاله سعی کردیم به سوالات شما در رابطه با واردات گلس ( خرید عمده گلس ) پاسخ دهیم:
اکثر افرادی که در زمینه واردات گوشی همراه فعالیت می کنند، در کنار واردات موبایل، واردات گلس، قاب و انواع لوازم جانبی را نیز انجام می دهند. همان طور که خودتان می دانید، خرید عمده برای فروشندگان همیشه مقرون به صرفه تر می باشد. اما در برخی مواقع مشتریان ترجیح می دهند که کالاها را با بسته بندی لوکس خریداری کنند. واردکنندگان نسبت به سرمایه خود از روش های گوناگونی جهت واردات کالا بهره می برند. واردات برچسب های گوشی (موبایل) گلس نیز از این قاعده مستثنی نبوده و بنا به انتخاب خریدار به دو صورت انجام می شود.
پیشتر از این به واردات گلس ( محافظ صفحه نمایش ) اشاره کردیم، شما نیز می توانید توسط شرکت های بازرگانی مانند ترخیص فوری تمامی فرایند صفر تا صد واردات عمده لوازم جانبی و گوشی های همراه را در برندهای گوناگون همراه با بازرسی کیفیت در مبداء ، انجام دهید. قبل از هر گونه اقدامی برای تهیه و یا واردات انواع قاب و گلس می توانید از مشاوره کارشناسان این مجموعه بهره ببرید.
اکنون که از انواع محافظ های صفحه و کارایی آنها و همچنین مزایا و معایب آن گفتیم، خوب است بدانید که گلس های وارداتی به دو روش حمل می گردد.
در حمل هوایی هزینه ها معمولاً بالاتر می باشد. به دلیل اینکه تحویل کالا به مشتری زمان کمتری نیاز دارد و فواید خاص خودش را هم دارد. در روش حمل هوایی به اصطلاح کالاها به روزتر بوده و به روز هم فروخته می شود و به مراتب زودتر می توان به نیاز مشتری پاسخ داد. از طرف دیگر اگر محموله به صورت دریایی حمل گردد، از نظر هزینه عدد کمتری را شامل می شود. اما زمان پیمودن کشتی از مبدا تا مقصد حمل دریایی، بازه زمانی در حدود ۹۰ روز را شامل می شود. بنابراین اگر الویت بر زمان نباشد، حمل دریایی گزینه ای قابل اطمینان و مقرون به صرف نیز می باشد. البته می توان به این موضوع هم اشاره کرد که برچسب هایی که به صورت فله و بدون پک وارد می گردد با توجه به اینکه بدون بسته بندی هستند، از همه جهت هزینه های آن نیز کمتر شده و سود بیشتری نصیب مشتری می شود. شاید کیفیت آنها نسبت به گلس های پک دار پایین تر باشد، اما در نظر داشته باشید که گلس های پک دار با توجه به حجیم بودنشان، هزینه های بیشتری را به خریدار تحمیل خواهد کرد.
یکی از مهم ترین دلایلی که اکثر وارد کنندگان لوازم جانبی در ایران، کشور چین را به عنوان مبداء اصلی برای خرید لوازم جانبی انتخاب می کنند، بازار نیو آسیا و شنزن چین است. در دو بازار گفته شده اکثر تولیدکنندگان چینی لوازم جانبی قرار دارند و بازرگانان می توانندبه راحتی لوازم جانبی را به صورت عمده از آنجا خریداری کنند. اما دلیلی اصلی اینکه کشور چین مبداء خرید اصلی برای اکثر بازرگانان می باشد، این است که چین بورس تولید لوازم جانبی است. و دومین دلیل قیمت کالاها در چین است. در بازار نیوآسیا و شنزن به دلیل وجود تولیدکنندگان زیاد، قیمت ها بسیار رقابتی بوده و همچنین انواع لوازم جانبی با هر کیفیتی را می توان پیدا نمود.
هر روز مدل های جدید موبایل وارد بازار می شوند. افزایش قیمت گوشی های همراه و همچنین تبلت ها باعث شده که بیشتر خریداران برای افزایش طول عمر و محافظت از این لوازم در برابر آسیب های احتمالی از قاب و گلس استفاده کنند.
سنسورهای تاچ یا لمسی گوشی هم روی صفحه نمایش قرار دارند در اثر کوچکترین فشار یا ضربه کارکرد این سنسورها را مختل میکند. احتمالاً شما هم تا به حال با ضعیف شدن تاچ الی سی دی گوشی همراهتان مواجه شده اید. در این مواقع به راحتی نمیتوان با گوشی کار کرد، زیرا از زمان لمس صفحه تا عکس العمل دکمه مورد نظر تاخیر وجود دارد و گاهی اوقات اصلاً اثر ندارد. یکی از کارکردهای گلس این است که از آسیب خوردن به سنسورهای صفحه نمایش جلوگیری می کند.
بیشتر گلس ها بسیار نازک و شفاف هستند و وضوح بالایی دارند، به دلیل ظرافت بیش از حد آنها، عملاً احساس نمیکنید که روی صفحه نمایش گوشی گلس نصب کردهاید
پس از خرید گوشی همراه یکی از حساس ترین قسمت گوشی های هوشمند صفحه نمایش آن ها است. امروزه یکی از گزینه های که می توان با آن از صفحه نمایش گوشی های هوشمند هم در مقابل خش و هم در مقابل ضربه محافظت کرد. استفاده از گلس ها یا محافظ های صفحه نمایش است. حال این سوال پیش می آید که یک گلس می بایست چه خصوصیاتی داشته باشد؟ مزایا و معایب استفاده از گلس ها چیست؟
امروزه شرکت های ساخت لوازم جانبی گوشی های هوشمند انواع مختلفی از این گلس ها را تولید می کنند که می توان بر اساس سلیقه خود یکی از آنها را انتخاب کرد. این گلس ها به دلیل تنوع در طراحی صفحه نمایش گوشی های هوشمند مزایا و معایب خاص خود را دارند. برای مثال برخی از برند های گوشی های همراه به سمتی پیش رفته اند که از صفحه نمایش های منحنی یا Carve استفاده کرده اند و این امر مشکلاتی را در رابطه با استفاده از گلس ها به وجود آورده است. در اینجا به چند نوع گلس یا محافظ صفحه نمایش اشاره می کنیم:
همان طور که محافظ های صفحه انواع مختلفی دارند، هر کدام از آنها دارای قابلیت ها و کارایی متفاوتی است. در این قسمت برخی از رایج ترین آنها را برایتان می آوریم.