وی افزود: در مجموعه گروه دارویی برکت تنها سایت واکسن، بیوسان بود اما باشروع کرونا این نیاز حساس شد که در کشور باید واکسن تولید کنیم زیرا احساس میکردیم که در آینده که واکسن در جهان تولید میشود به دلیل تحریمها به ما واکسن نخواهند داد، بنابراین مطالعات واکسن را شروع کردیم و با فاصله زمانی بسیار کم توانستیم مطالعات حیوانی واکسن رابه اتمام برسانیم و مجوز فاز بالینی را بگیریم.
برندگی گفت: مطالعات نشان داد که واکسن برکت در نژاد و قومیتهای مختلف کشور ایجاد حساسیت نمیکند و بنابر مستندات ارائه شده به وزارت بهداشت، در اواسط فاز سوم مجوز مصرف اضطراری گرفتیم و بیش از ۱۳ میلیون دوز واکسن تولید کردیم و ۸ میلیون دوز نیز تحویل وزارت بهداشت داده شده است.
رئیس گروه دارویی برکت با بیان اینکه واکسن برکت به ۵ میلیون نفر تزریق شده و مرگ مرتبط با واکسن نیز رخ نداده است، خاطرنشان کرد: ابتدا واکسن را در سازمان جهانی بهداشت ثبت میکنیم و در صورت رفع نیاز داخل، صادرات خواهیم داشت. الان نیکاراگوئه ، ونزوئلا ، فیلیپین ، تایلند و پاکستان درخواست خرید واکسن برکت را دادهاند و تعداد زیادی درخواست از سایر کشورها نیز به ستاد اجرایی فرمان امام تحویل شده و در صورت رفع نیاز به کشورهای دیگر صادرش میکنیم.