رئیس شبکه دامپزشکی نیشابور گفت: ۴۰۰ تن خامه منجمد پس از نمونه برداری، آزمایش ها و رعایت دستورالعمل های صادرات مواد لبنی با اخذ گواهی بهداشتی دامپزشکی به کشورهای آسیای میانه صادر شد.
دکتر علی سلیمانی افزود: شهرستان نیشابور در پرورش گاو شیری رتبه اول در استان را به خود اختصاص داده که وجود صنایع تبدیلی متعدد و تلاش دامداران سختکوش با به کارگیری روش های فنی و علمی به رونق این صنعت کمک زیادی کرده است.
وی افزود: دامداران باید در هنگام تولید شیر خام استاندارهای بهداشتی را رعایت کنند تا محصول نهایی از کیفیت لازم برای صادرات برخوردار باشد.
رئیس شبکه دامپزشکی نیشابور گفت: همچنین دامداران باید نسبت به انجام به موقع آزمایش های سل و بروسلوز و واکسیناسیون و رعایت شرایط قرنطینه ای موارد لازم را رعایت کنند تا از ابتلای دام ها به بیماری های واگیر مانند تب برفکی، سل و بروسلوز جلوگیری شود و محصول نهایی نیز پاک و سالم باشد.